blogmissie

bedankt voor het applaus. weliswaar een one hand clapping maar soit, ik jaag het grote geluk niet na.

deze blog zal nog steeds gaan over fruitvliegen, boordstenen, fernando pessoa, naaktslakken, muziek, verdwijningen, kruiden, duduk, belgische spoorwegen, anglo-nubische geiten en gebeurtenissen in de maatschappij die volgens mij niet hadden gehoeven of tenminste beter hadden gekund.

deze blog zal nog steeds geen hoofdletters gebruiken.

deze blog wil niet populair zijn. geen grapjes over ilse uyttersprot of zo. zelf heb ik altijd wel populair willen zijn maar ik ben al zevenendertig en het is nog altijd niks dus het zal nu ook wel niks meer worden. onmacht is even erg als pijn. maar no hard feelings.

deze blog wil niemand schofferen. zelfs laura lynn niet, noch mensen die naar haar luisteren, noch wielertoeristen die op het fietspad blijven tijdens het weekend.

de missie van deze blog is vrijwel onbestaande. het heeft bijgevolg weinig zin hier te komen lezen. eerlijk duurt het langst vind ik. het zou zelfs kunnen dat ik dringend een ruimingsdienst moet bellen voor onze septische put en daar geen zin in heb en enkel en alleen daarom schrijf, uit procrastinatie.

deze blog gebruikt moeilijke woorden. niet om intelligent te doen of zo, maar gewoon omdat ik dat wijs vind, moeilijke woorden. ge moet daar niet moeilijk over doen, he, ge kunt het altijd opzoeken als ge het niet verstaat. “procrastinatie” betekent overigens “uitstel”.

af en toe gaat er onderaan een blogbericht staan: “geschreven tijdens het luisteren naar”, gevolgd door, hou je vast, muziek waarnaar ik aan het luisteren was terwijl ik het bericht aan het schrijven was. ge moet er u niet te veel aan storen.

tot later.

 

Een gedachte over “blogmissie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s