bekerkorstmos

ik kan vrij moeilijk kiezen. twijfelaars moet dit bekend in de oren klinken. nog erger is het echter om het allemaal ook nog eens te onderbouwen, die keuzes. alleen al om niet te hoeven motiveren zou een mens besluiteloos blijven. met mijn blog is het net hetzelfde. ik heb over best veel zaken een mening, en vroeger wijdde ik dan per avond een post aan één zo’n zaak, maar no more. ten eerste zou ik dringend een aantal kamerplanten moeten verpotten. ten tweede moet ik mijn katten nog eten geven. en ten derde is het straks het tweede deel van witse. ik weet wel dat dat eigenlijk niet zo veel soeps is, witse, zeker als men de avond ervoor dalziel & pascoe gezien heeft, maar nog erger is het te moeten besluiten dat ik vorige week eigenlijk zonder enige reden naar deel één gekeken heb. hoe zwak ook, men wil na het eerste deel toch gewoon even nagaan of het tweede niet een heel klein beetje minder erg zou kunnen zijn.

ik wil maar zeggen, natuurlijk. ik zou hier mijn mening over de toestand in syrië kunnen toelichten, of mijn ergernis kunnen spuien dat club brugge maar niet uit dat ellendige slop raakt en dat een profijtige zege tegen standard daar niks aan verandert, of kunnen opsommen welke prachtige plaatjes ik gisteren in de kringloopwinkel van eeklo heb gevonden, maar wat een gedoe allemaal. als ik ook maar iets over syrië zou willen zeggen zou ik eerst twee uur lang de zogenaamde kwaliteitswebsites moeten doornemen om een ernstig referentiekader voor mijn post te scheppen en geloofwaardig over te komen. wat betreft een doorlichting van club brugge heb ik alleen al bij het idee van gekwekwekwek door fans van andere en hoofdzakelijk minderwaardige voetbalploegen geen zin meer, en voor die plaatjes zou ik de albumhoezen moeten opzoeken op het net, en die dan downloaden, en weer uploaden, of nog erger: gewoon linken via url, om dan zelf zo’n smerige blog te hebben telkens die andere site down is.

nee nee, beste lezer, ik zou willen besluiten met een zelfgemaakte foto van bekerkorstmos. cladonia pyxidata, gelijk of dat we zeggen. de nagel op de kop is dat, bekerkorstmos. wie het kleine niet eert, enzovoorts. en gewoon een foto, en verder weinig uitleg. niks argumentatie, niks onderbouw, gewoon genieten. mag het?

 

bekerkorstmos.jpg

deze post is geschreven tijdens het luisteren naar mijn overigens sublieme spotify lijst topradio retro 500 (last update 4/3/12). ook altijd razend weinig toelichting bij de dingen des levens daar, op topradio.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s