en dan nog maar eens voorgoed weer hier, zeker?

dat het leven grappig is.

omdat ik in september 2010, ik weet zelfs niet meer om welke reden – waarom trekken voetballers ook naar china, skynet, waar mijn blog eigenlijk best nog wel eens gelezen werd – een enkeling verzamelde af en toe zelfs al zijn moed om een reactie te plaatsen, verliet om naar wordpress te trekken, waarna geen hond, of het was er een op drie poten, nog las wat ik schreef.

en vervolgens op 29 augustus, van welk jaar weet ik evenmin, maar zeker later dan 2010 dus, besloot terug te keren naar mijn oude liefde, “misschien wel voorgoed” schreef ik, en gelukkig voegde ik dat eerste woord toe, want wie stopt er nu met blogs te hosten? yep, skynet.

uiteindelijk ben ik dan voorgoed weer hier beland, met een nieuwe naam zelfs: tien jaar later, omdat we ongeveer tien jaar later zijn, maar vooral omdat, laten we er niet flauw over doen, blogonious.wordpress.com al zo’n elf jaar bezet is.

door wie, dat weet geen hond, of het is er een op drie poten.

Tot later? ik wil mij namelijk vervolmaken in het minder dt-fouten schrijven, want ik zat toch al aan zo’n één per twee jaar de laatste vijf jaar. en om alert te blijven om geen hoofdletters te schrijven, want het is werkelijk zó gebeurd.

ik plak er nog een foto bij. dat trekt altijd volk dat de tekst maar niks vindt, en geef hen maar eens ongelijk (ik schreef bijna “ongeluk”). en ik moest maar eens wat meer eigen foto’s publiceren. met die dekselse gdpr ook. pfff. ik heb die sjalot er overigens zelf ingestoken. life’s what you make it.

 

IMG_20180516_172527973(sjalot in muurholte, luxemburg)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s